HTML

Árfolyamrögzítés, árfolyamgát ingyenes tanácsadás

Árfolyamrögzítés, árfolyamgát, ingyenes tanácsadás

Friss topikok

Árfolyamrögzítés

2012.02.28. 18:04 KisIstvánadótanácsadó

Soha nem okozott még annyi fejfájást a devizahiteleseknek az erős frank (euró, jen), mint manapság. A magasabb törlesztési terhek a lakosság fogyasztására és megtakarításaira is negatívan hatottak. Egyes becslések szerint 2011-ben közel 90 milliárd forinttal fizettek többet a magyar háztartások devizahiteleikre, mint egy évvel korábban.

A várhatóan áprilisban startoló új árfolyamrögzítéssel csak nyerhetnek a devizaadósok. Az eddig nyilvánosságra hozott feltételek ismeretében kimondható, hogy az átalakított árfolyamgáttal olyan esélyt kapnak, amelyből senkinek sem éri meg kimaradnia.
Az árfolyamrögzítés lényege, hogy a devizahitelesek 2017 áprilisáig havonta a frankalapú hiteleket 180, az euróalapúakat 250, a jenhiteleket pedig 2,5 forintos árfolyamon törleszthetik majd függetlenül attól, hogy adott deviza piaci árfolyama éppen hol jár.
Az árfolyamrögzítést igénylők a belépést követően közel 5 éven át, 25-30 százalékkal kevesebbet fognak havonta fizetni, így jelentősen megnövekedhet a háztartások pénzügyi mozgástere. 2017 áprilisától kezdődően azonban a felhalmozódó tőkerészt, egy újabb forinthitel formájában vissza kell fizetniük, ami a jövőben a jelenleginél is magasabb terheket jelent!

Miben tudok segítséget nyújtani Önnek?
1. az árfolyamrögzítésről szóló jogszabályt értelmezzük, azaz pontosan tudni fogja, hogy ez Önre hogyan vonatkozik, milyen előnyei származnak belőle,
2. az árfolyamrögzítés igénylését elvégezzük, vagyis mi járunk el a Bank felé Ön helyett, így nem kell az értékes idejét az adminisztrációra pazarolnia, és hamarabb jut a kedvező lehetőség birtokába,
3. megoldást mutatunk arra, miként érheti el azt, hogy 5 év múlva ne növekedjenek, hanem csökkenjenek törlesztési terhei, azaz Ön csak az árfolyamrögzítés előnyeit élvezze és 2017 áprilisától kezdődően kevesebbet fizessen, mint most.

Keressük vagy keressen!
Kis István pénzügyi és adótanácsadó 20/551-6722
www.kisado.hu

 

Jövedelemnövelés, árfolyamrögzítés ingyenes tanácsadás: www.kisado.hu

Árfolyamrögzítés - így kell alkalmazni!

http://www.kisado.hu/arfolyamrogzites.html

 

Árfolyamrögzítés a Facebookon

komment

Címkék: árfolyamrögzítés

süti beállítások módosítása